Træning


Alt efter din problemstilling vil øvelser/træning ofte indgå som en større eller mindre del af din behandlingsplan. Det kan være alt fra hjemmeøvelser til et individuelt skræddersyet træningsprogram fx. til brug i fitnesscenteret.

Sportsklinikken Give råder via sit samarbejde med Sport og Fitness over adgang til at fuldt etableret og opdateret fitnesscenter med redskaber og udstyr i høj kvalitet og af enhver art. Der er således ingen begrænsninger ift. at få sammensat et træningsprogram, der effektivt tager hånd om din genoptræning og som passer til netop dig og dit temperament.

Det er afgørende for et effektivt træningsforløb, at dine specifikke øvelser løbende justeres og tilpasses, således du hele tiden høster det fulde udbytte. Det gør sig gældende uanset om øvelsernes primære fokus er styrke, udholdenhed, koordination eller balance.

Samarbejdsaftalen mellem Sportsklinikken og Sport og Fitness giver dig mulighed for et træningsmedlemskab på favorable økonomiske vilkår i den periode, hvor du er i et fysioterapeutisk forløb hos Sportklinikken Give.