Bauerfeind


Bandager (ortoser)

Uanset om du har ondt i fødder, knæ, hænder, albuer, skuldre eller ryg og uanset om skaden er ny eller gammel, kan en ortose være en effektiv hjælp på din vej mod at opretholde en aktiv livsstil.

Ortoser anvendes først og fremmest til at stabilisere, aflaste eller korrigere et led i kortere eller længere tid. Med den rigtige bandage kan du fortsætte din sport, din (genop-)træning eller bare dine daglige gøremål.

Sportsklinikken forhandler markedets bedste ortoser og kompressionsstrømper fra det tyske firma Bauerfeind.

Bauerfeind udvikles og produceres i Tyskland og deres historie strækker langt bagud i sidste århundrede. Bauerfeinds bandager sætter standarden for bandager og er forsøgt kopieret overalt i verden, uden at nå samme høje produktkvalitet.

Bauerfeind er en af de mest innovative virksomheder inden for
ortopædiske hjælpemidler. Deres konsekvente bestræbelse på at udvikle innovative produkter og holde en konstant høj produktkvalitet har gjort, at Bauerfeind vurderes til, at være et af de absolut bedste produkter på markedet.

Bauerfeinds Train®-bandager

Bauerfeinds Train®-bandager er udviklet til at genskabe fuld bevægelighed og forbedre præstationsevnen. Bauerfeinds bandager er anatomiske og strikket i et materiale der giver kompression, tillader kroppen at ånde og bortleder fugt og varme.

I de fleste af produkterne er der også integreret viskoelastiske indlæg. I bevægelse giver bandagen, bl.a via de viskoelastiske indlæg, både støtte og stabilisering men også en dybtvirkende massage samt en målrettet kompressionseffekt og muskelstimulering. Dette stimulerer cirkulationen, fremskynder ophelingsprocessen og giver en øget grad af ledkontrol.

Forud for bestilling af produkterne tages individuelle mål således vi sikrer os denne rette størrelse og en effektiv kompressionsgrad.

Kompressionsstrømper

Bauerfeind kompressionsstrømper findes i forskellige modeller, farver og kompressionsstyrker. Kompressionsstrømperne indeholder elastiske fibre, som udøver et defineret trykforløb på benene. I modsætning til støttestrømper har de en påviselig medicinsk virkning. De hjælper med til at forhindre trætte og tunge ben, åreknuder og alvorlige venesygdomme.

Forud for bestilling af produkterne tages individuelle mål således vi sikrer os denne rette størrelse og en effektiv kompressionsgrad.